Welke maaltijden worden geserveerd?

Eten in het Krugerpark

De maaltijden die je tijdens je safari door het Krugerpark consumeert zijn inbegrepen bij de reissom. Benieuwd naar wat je kunt verwachten?

Elke dag in het Krugerpark begint vroeg.¬†“The early bird gets the worm” en dat geldt ook zeker als het op safari’s aankomt. De grootste kans om wilde dieren te spotten is ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat bij schemering. Daarom staan we elke dag vroeg op. Het ontbijt bestaat dan uit een snelle hap en een kop hete, dampende sterke koffie. Bij terugkomst in het kamp, later de ochtend, wacht dan het echte ontbijt op je, dat gevolgd wordt door een lichte lunch. Deze maaltijden, het ontbijt en lunch, zijn eenvoudig, maar gezond en voedzaam. Denk aan ontbijtgranen, yoghurt en zuivel, wat fruit, brood, enzovoorts.

Lunch met fruit.
Lunch met fruit

Nadat je ’s avonds terugkeert van de middagsafari en plaatsneemt bij het gezamenlijke kampvuur, of liever het avondeten nuttigt op je eigen terras, wacht een driegangenmaaltijd op je. Hier heeft de kok echt zijn best op gedaan terwijl jij op safari was. Onderstaande foto’s geven je een idee van wat je kunt verwachten.

Smakelijk eten!

Vooraf: spring rolls
Spring roll starter
Hoofdgerecht: chicken stew
Chicken stew
Nagerecht: poached peer
Peer