Panorama Route combineren met safari in het Krugerpark

Combineer Krugerpark en de Panorama Route

Halverwege de route tussen Johannesburg en het Krugerpark ligt de “Panorama Route”, een route die voert door een van de mooiste natuurgebieden van Zuid-Afrika. Als je wilt kun je je safari door het Krugerpark extra bijzonder maken met een excursie langs de Panorama Route en alle highlights daarvan.

Bezienswaardigheden Panorama Route

Om 07.30 zorgen we dat er een lekker ontbijt op je wacht. Rond 08.15 vertrek je vanuit het Krugerparkkamp om op weg te gaan naar de Panorama Route. Onderweg maak je meerdere stops bij alle plekken die deze route zo populair maakt: de Blyde River Canyon, Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes, Graskop Gorge en, natuurlijk als “cherry on the pie”, God’s Window. Vanaf 2019 ga je tijdens deze excursie naar de Panorama Route ook naar de “glass elevator” nabij het stadje Graskop. Dit is een 50 meter lange glazen lift waarmee je afdaalt in het bos onder de Graskop kloof. Écht de moeite waard!

Je krijgt uitgebreid de tijd om overal te stoppen en foto’s te nemen. Tussen 17.00 en 18.00 keer je weer terug in het Kruger National Park.

Panorama Route inplannen

De kosten van deze extra excursie bedragen 795 rand per persoon.
Belangrijk: je kunt deze excursie niet ter plaatse, als je al in het Krugerpark aangekomen bent, boeken. We moeten het vooraf al weten als je wilt meegaan.

Deze roadtrip wordt aangeboden aan iedereen die een safari van 3 dagen of langer maakt. Houdt er wel rekening mee dat deze dagtrip een dagsafari door het Krugerpark vervangt. Het is dus een ideale manier om én op safari te gaan én om dit zeer mooie stuk Mpumalanga te bekijken.  Wil je deze dag inplannen bij je safari door het Krugerpark? Laat dat dan ons even weten, dan plannen we dit voor je in.

Meer lezen?

Benieuwd naar meer informatie over wat de Panorama Route inhoudt? Lees dan dit blog of bekijk deze video.